Kde získat přístupové kódy pro testovací období?

Pokud máte zájem, zkusit si práci s Právním elektronickým systémem ZDARMA v testovacím období, neváhejte nás kontaktovat na emailu: info@pespropodnikatele.cz nebo kontaktujte prodejního zástupce Hospodářské komory - seznam najdete ZDE a vyžádejte si přístupové kódy.


Přístup do testovací verze je přes www.pespropodnikatele.cz prostřednictvím eShopu (pro vstup potřebujete přístupové kódy - viz výše). Budeme rádi za vaše náměty a návrhy na zlepšení!

 

Od 1. 5. 2019 bude systém PES spuštěn v ostrém provozu za běžných obchodních podmínek.

Každý zákazník, který vstoupil do testovací období zdarma a vytvořil si v systému PES svůj Profil, bude 7 dní před ukončením testovacího období systémem automaticky upozorněn na blížící se konec testovacího období a zároveň vyzván k možnosti uhradit roční poplatek, pokud bude ctít nadále využívat služeb systému PES i v ostrém provozu.

  • Tento poplatek bude činit 1.200,- Kč na jeden rok.
  • Členové Hospodářské komory mají slevu 25%, tzn. balíček pro členy bude stát 900,- Kč na rok.
  • Nečlenové komory mohou získat slevu ve výši 10%.

(Uvedené ceny jsou bez DPH).

 

Pokud se zákazník rozhodne pokračovat a uhradí příslušnou cenu za vybraný balíček, zůstává mu jeho Profil aktivní a může s ním i nadále pracovat.

Pokud po 1. 5. 2019, kdy bude spuštěn ostrý provoz, zákazník neuhradí poplatek za daný balíček, bude mu vstup do jeho Profilu omezen a nebude moci využívat služeb systému PES.

Na rozhodnutí, zda chce pokračovat nebo ne, bude mít každý zákazník čas do 31. 5. 2019, tedy měsíc od spuštění ostrého provozu.

Pokud neuhradí poplatek ani do tohoto termínu, bude mu jeho Profil automaticky smazán a nebude možné se k němu, ani k jeho nastavení, vrátit.

 

V případě dalších dotazů či nejasností nás neváhejte kontaktovat na emailu info@pespropodnikatele.cz.

Děkujeme, že využíváte Právní elektronický systém.