Právní elektronický systém získal ocenění magazínu eGovernment

Speciální ocenění ve 14. ročníku soutěže Egovernment The Best 2019 letos získal Právní elektronický systém (PES) vyvinutý Hospodářskou komorou a NEWPS.CZ.

Právní elektronický systém (PES) podnikatelům přehledně a na jednom místě zobrazuje povinnosti, které musí plnit podle zákonů a dalších právních předpisů. Ocenění v kategorii s celorepublikovým dopadem převzali  v pražském Obecním domě tajemník Úřadu Hospodářské komory Tomáš Vrbík a Aleš Kučera z NEWPS.CZ.

Egovernment The Best je pravidelnou soutěží těch nejzajímavějších projektů elektronizace veřejné správy v ČR, které odborná porota oceňuje v několika kategoriích.


Foto zleva: V. Dzurilla (vládní zmocněnec pro IT), T. Vrbík (HKČR), A. Kučera (NEWPS.CZ)

 

O soutěži: 

Egovernment The Best 2019 je soutěžní sbírka nejzajímavějších projektů elektronizace veřejné správy v ČR.

Snahou magazínu Egovernment je touto cestou shromáždit a prezentovat projekty, které byly (případně právě jsou) v rámci státní a veřejné správy v daném roce realizovány a mohou být inspirativní ostatním. Jednotlivé projekty mezi sebou soutěží  v rámci několika kategorií

Následně je vydána publikace Egovernment The Best, která představuje všechny přihlášené projekty. V roce 2019 soutěžilo 33 projektů.

Zdroj: www.komora.cz, www.egovernment.cz